вівторок, 4 червня 2019 р.

Стежками дитячих мрій


Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей прекрасне свято радості та надії.
Ця дата – не просто дитяче свято, але й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини як однієї з головних засад формування гармонійної особистості. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав мають стати одним з найголовніших наших обов'язків. Напередодні цього свята в районній бібліотеці для дітей відбувся дитячий ранок «Казкова галявини на дитинства», на яке завітали вихованці пришкільного табору Лип’янської ЗОШ.
Це свято подарувало радість, незабутні враження, безліч мега позитивних емоцій та чудових моментів дітлахам. Всі разом грали в ігри та розгадували загадки, читали вірші та приймали участь у вікторинах. Книжкова виставка «Стежками дитячих мрій» стала яскравим відкриттям літніх читань, на якій було представлено нові та вже улюблені книги для дітей. 
Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар