пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Дорогою до дитячих сердець

 

   Уже стало доброю традицією запрошувати відомих літераторів нашого краю на гостину до районної бібліотеки для дітей. Тож у Міжнародний день рідної мови ми мали честь зустрітися із почесним гостем нашої книгозбірні, поетом-земляком, членом Національної спілки письменників України та Полтавської спілки літераторів, лауреатом літературно-мистецьких премій імені Панаса Мирного, Василя Симоненка, Дмитра Луценка, Наталі Забіли та журналу «Малятко», триразовим лауреатом всеукраїнського конкурсу «Майстер» Володимиром Слєпцовим. 
  Володимир Анатолійович презентував свою нову збірку «Бабусина принцеса», яка розрахована на всіх малят, котрі вчаться любити рідний край, свою Батьківщину. Щирістю і душевною теплотою поет-земляк з перших слів захопив увагу учнів 4-А класу Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, які були запрошені на свято. Школярі декламували улюблені вірші, а також майстерно виготовили книгу-аплікацію на твір «Ми із братом - козаки», яку подарували бібліотеці.
  Діти дуже чекали на зустріч із талановитим, відкритим до спілкування поетом, а тому власноруч виготовили підкову-оберіг для Володимира Анатолійовича, яку подарували від щирого серця на згадку. Творча зустріч пройшла у жвавій і дружній атмосфері. Поет поділився спогадами про те, як починався його творчий шлях, та із задоволенням відповідав на безліч запитань, які йому адресували юні читачі. Шанувальники таланту Володимира Слепцова, знаючи і цінуючи його як великого працелюба, чекають на появу нових поетичних збірок та зустрічей у районній бібліотеці для дітей.



Немає коментарів:

Дописати коментар