вівторок, 13 березня 2018 р.

Шевченкове слово в віках не старіє


  В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Григоровича Шевченка. 204 роки вже минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі.
  З нагоди дня народження відомого українського генія до районної бібліотеки для дітей завітали учні 4-Б класу гімназії ім. Н.Герасименко (кл. керівник Яковлєва І.В) на літературну зустріч «Шевченкове слово в віках не старіє».
 Під час заходу учні дізналися про нелегке дитинство письменника, його любов до рідного краю, до місця де він народився та виріс. Оглядаючи творчий шлях митця, присутні ще раз переконалися, що вся творчість Великого Кобзаря – наше сьогодення. Вся творчість Шевченка вчить жити по правді, бачити красу людини в її душевному благородстві й готовності робити іншим добро. До уваги присутніх була організована книжкова виставка «Шевченко в серці моїм».



Немає коментарів:

Дописати коментар