суботу, 31 березня 2018 р.

ДИТИНА ЧИТАЄ - УКРАЇНА ПРОЦВІТАЄ


  Вже стало доброю традицією під час весняних канікул у районній бібліотеці для дітей проводити Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Адже саме книги допомагають дітям пізнавати світ. Існує народна мудрість «Книги – джерело знань». А для того, щоб  багато знати, потрібно читати книги та відвідувати бібліотеку.
 Відкриття тижня дитячого читання «Дитина читає – Україна процвітає» розпочалося із ознайомлення дітей з дивовижним і незвичайним світом книги.
 Бібліотекарі нашої книгозбірні запропонували малятам ДНЗ №5 «Берізка» відправитись у відеомандрівку «Книга – дивовижний сад – знайди плоди на свій смак». Потім для дошкільнят були проведені голосні читання українських казок «Казковий віночок» та літературне знайомство «Мандруємо планетою з журналом і газетою».
  У ці дні гостинна зала читального залу зібрала і юних користувачів 1-4 класів на літературну мандрівку «У світі мрій, добра та пригод». А також для учнів 5-9 класів бібліотекарі провели аукціон народної мудрості «Прикметі вір, але й перевіряй»Протягом тижня до уваги користувачів була представлена книжкова виставка "Наш веселий книжковий світ".
 Присутні поринули у світ відомих книжкових персонажів, брали участь в конкурсах, та відгадували вікторини. Весь тиждень пройшов весело та гамірно.


Немає коментарів:

Дописати коментар