пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Знай свої права, умій себе захистити

     На годину правознавства «Знай свої права, умій себе захистити», яка  присвячена Дню дитини  до бібліотеки завітали учні 7-А класу (класний керівник Коваленко С.В.) Карлівської гімназії імені Н.Герасименко. На зустріч із учнями було запрошено начальника Карлівського бюро Правової допомоги Ночовного Ю.В., який  у своїй розповіді наголосив: «Запам'ятайте, поряд з вами живуть люди, які також мають права, тому реалізуючи свої права ви не повинні порушувати права та інтереси інших. І нормативно-правові акти створюються не тільки для юристів, а для всіх громадян.»
    А бібліотекар Козачинська Л.А.  розповіла дітям про історію виникнення  Всесвітнього Дня дитини. Учні взяли участь у грі «Це класно!», в якій продемонстрували неабиякі знання Прав дитини. Переглянули мультфільм «Великі права маленької дитини», в якому йшла мова про те, що потрібно знати не тільки свої права, але й не забувати обов'язки. Діти активно відповідали на запитання вікторини: «Чи обізнаний ти з Конвенцією ООН про Права дитини?», яка і стала підсумком цікавої та повчальної зустрічі.
   До уваги користувачів організовано перегляд літератури «Закон захищає дитинство!», з яким всі бажаючі можуть ознайомитися в читальному залі нашої бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар