вівторок, 22 листопада 2016 р.

Свято осені «Вже брами літа замикає осінь»

     З давніх-давен люди прагнули жити у злагоді з природою, а осінь—це особлива пора—золотокоса, багата і щедра, яку ми прославляємо і дякуємо їй за щедрі дари.
    З цієї нагоди у нашій районній бібліотеці для дітей відбулося свято «Вже брами літа замикає осінь», на яке завітали учні 4-А класу (кл. кер. Мороз Н.М.) Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.
   Красуня Осінь разом зі своїми братами-місяцями Вереснем, Жовтнем і Листопадом познайомили присутніх із традиціями та святами цієї чудової пори. Для дітей бібліотекарями було розроблено розважально-ігрову програму, де кожен бажаючий мав змогу проявити себе у різних конкурсах та вікторинах: «Хто швидше», «Грушечка»,  «Склади букет з осіннього листя», «Поїзд дружби», «Загадки про овочі та фрукти» та інші.     
  Дружня і приємна атмосфера, відчуття свята, яке створили працівники бібліотеки спільно з учителем та її вихованцями залишили тільки приємні спогади. По закінченню свята всі бажаючі мали змогу насолодитися виставкою «Золота казка осені» створеною працівниками бібліотеки та отримали солодкі подарунки.






Немає коментарів:

Дописати коментар