пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Вони підняли прапор Революції Гідності

     21 листопада,українці відзначають одне з нових, але знакових свят в новітній історії України - День Гідності та Свободи. У  цей  день ми  вшануємо пам’ять Героїв, які ціною свого життя запалили незгасиму свічу віри у світле майбутнє України, пробудили у душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі.
   Не залишились осторонь цієї дати і працівники Карлівської районної бібліотеки для дітей, які для учнів 8 класу (класний кер. Шведенко О.М.) Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 підготували годину пам’яті «Вони підняли прапор Революції Гідності».   
   Бібліотекарі розповіли дітям про ті буремні події, наголосоли на тому, що Майдан став символом боротьби та утвердження прагнень до європейських цінностей. Тому всі ми повинні знати і пам’ятати цю подію в нашій історіі і віддати шану тим, хто підняв Прапор Революції Гідності.
   Учнів настільки вразила розповідь бібліотекарів, що вони поділилися своїми враженнями і переживаннями, висловили глибоку шану та подяку учасникам Революції Гідності, які боролися за свободу і оновлення нашої держави.
   Насамкінець, восьмикласники читали зворушливі вірші на честь тих, хто віддав своє життя заради кращого майбутнього неньки-України.
  Тож щиро молимося за мир, за єдину, цілісну незалежну державу, її і нашу щасливу долю!
         Слава Україні! Героям слава!




Немає коментарів:

Дописати коментар