четвер, 1 вересня 2016 р.

Ми діти держави України

 
   День знань –  це велике свято, що стукає в кожні двері. Воно справжнє, всенародне, сповнене мудрості, доброти і людяності. Учні й вчителі, батьки й рідні, першокласники й випускники — всі вони герої цього дня, а об'єднує їх шлях, що веде до школи. Тут голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! В цей день починається дорога в майбутнє для кожного з нас тому, що починається ще один навчальний рік.
  1 вересня – не лише перший шкільний день, а ще й старт нового бібліотечного сезону, тому працівники районної бібліотеки для дітей долучилися до цієї урочистої дати і взяли участь у проведенні першого уроку «Ми діти держави України»
  Бібліотекар Юлія Матюшова допомогла учням 2-Б класу ЗОШ №1 (кл.кер. Олена Миколаївна Дуленко) відкрити першу пелюстку Квітки–Семицвітки, склавши колективного вірша про Україну. Вона розповіла про місце, де кожен з нас народився і проживає - нашу маленьку Батьківщину.
  По закінченню свята бібліотекар побажала школярам успіхів у навчанні і отримання від шкільного життя тільки найкращих емоцій.





   З нагоди дня знань Карлівська районна бібліотека для дітей вітає усіх з початком навчального року! З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.


Немає коментарів:

Дописати коментар