четвер, 11 серпня 2016 р.

Веселковий світ дитинства

   Літо – це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та …книжковими дивами.
  Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул наша бібліотека стала місцем, куди можна приходити самому, з друзями і навіть цілими компаніями. Тому що, навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!
  Тож з великим задоволенням Карлівська районна бібліотека для дітей запросила дитячий православний літній табір «Орлятко». Знайомство розпочалося з екскурсії бібліотекою і діти мали змогу переглянути книги та періодику. 
   Для малят було проведено літературну вікторину «Казковий ерудит», де діти показали відмінні знання в галузі літератури, а на згадку про зустріч намалювали своїх улюблених казкових героїв.




  Щоб закріпити набуті знання, бібліотекар відвідала маленьких відпочивальників православного літнього табору  «Орлятко» з ігровою програмою «Веселковий світ дитинства», де діти показали себе не тільки активними  учасниками різних спортивних змагань, але й чудовими знавцями дитячої книги. По завершенню ігрової каруселі всі учасники отримали масу задоволення та солодкі призи.  





Немає коментарів:

Дописати коментар