вівторок, 2 серпня 2016 р.

Я – патріот і захисник рідної землі

  Не так давно в нашу мову ввірвалося таке коротке, загрозливе, небезпечне, ніби постріл, слово – АТО. Це біда для всієї країни і жодна людина не може бути осторонь. У серці кожного українця це біда запеклася рубцем, кровоточить та не дає спокійно дихати, мислити, жити. Наші мужні земляки разом із іншими бійцями боронили і боронять кордони нашої рідної неньки-України, щоб ми могли з вами жити спокійно.
  З метою виховання у молоді патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни у Карлівській районній бібліотеці для дітей відбулося засідання молодіжного клубу «Патріот». На дане засідання було запрошено учасника бойових дій у зоні АТО – Сергія Козачинського, який з гордістю поділився враженнями та переживаннями про долю своєї країни та відповів на всі запитання, які виникали у присутніх. Олексій Іванов продекламував вірш, присвячений подіям на Сході України.
  Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.


Немає коментарів:

Дописати коментар