пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції зі збору кришечок на протези для воїнів АТО



   Благодійний фонд "Овес" організував безстрокову акцію зі збирання та переробки кришок із пластикових пляшок, до якої долучилася Карлівська районна бібліотека для дітей. Зібраний матеріал, вироблений з різних видів пластику, дроблять у гранули й використовують як сировину або продають, а кошти спрямовують на протез для конкретного бійця.
   Дітям під силу зайнятись накопичуванням кришок та, таким чином, допомогти воїнам АТО. Кришечки відправили у Волонтерську організацію Полтавщини, яка діє при Свято-Успенському соборі у м. Полтаві.
  Висловлюємо щиру подяку всім, хто взяв участь у акції, а особливо: Білухівській ЗОШ, Халтуринській ЗОШ, Карлівській ЗОШ №1, гімназії ім. Н.Герасименко, які активно долучилися до збору кришечок. Дякуємо карлівчанам за небайдужість та щире бажання зробити гідним життя наших захисників. Ми не просто відправили кришечки, ми подарували добро наших сердець, віру в захисників, віру в майбутнє, віру в Перемогу!!!
  Нагадуємо, що акція триває, і долучитись до неї може кожен охочий, адже чим більше добровольців візьмуть участь, тим більшій кількості воїнів АТО вдасться допомогти.



Немає коментарів:

Дописати коментар