четвер, 24 березня 2016 р.

Найкращий читач - 2016

 

    Вже стало доброю традицією у районній бібліотеці для дітей щороку проводити Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач України». Це справжнє свято книги, на якому зустрічаються найактивніші читачі 6 – 7 класів та їх улюблені герої. У конкурсі оцінюється інтерес до читання, вітається любов до книги, вміння працювати командою, висловлювати свої думки та багатство словникового запасу учасників.
   24 березня під час проведення ІІ етапу «Найкращий читач - 2016» у читальному залі Карлівської районної бібліотеки ім. А.Михайленка між собою змагалися переможці І етапу. Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері, де крім конкурсантів були присутні їхні друзі та бібліотекарі сіл району та шкіл міста. Щоб школярі відчували себе затишніше та впевненіше, їх зустріли в районній книгозбірні запашним чаєм та солодощами. Діти презентували себе, свої уподобання, декламували вірші українських та зарубіжних поетів. Із патріотичним піднесенням лунали авторські вірші Даяни Чумаш, учениці Карлівської ЗОШ № 3.
  Кращими серед 25 учасників стали Юлія Філонець (6 кл. Верхньоланнівська ЗОШ) та Дмитро Голубничий (7 кл. Верхньоланнівська ЗОШ). Вони 13 квітня будуть представляти Карлівщину на ІІІ етапі конкурсу у м. Полтава.





Немає коментарів:

Дописати коментар