четвер, 18 лютого 2016 р.

Пекучий вітер Афганістану


  Сьогодні історія по – різному розцінює значення війни в Афганістані – хтось вважає її справедливою, хтось – братовбивчою. Однак єдиною правдою є ті жертви та сотні поламаних життів наших солдат. Тому пам’ять про тих, хто віддав своє життя на чужій землі, в Афганістані, повинна жити вічно.
  Згадати про сумні сторінки історії та вшанувати пам’ять загиблих зібралися в Карлівській районній бібліотеці для дітей учні 7 – А класу ЗОШ №1, працівники бібліотеки та почесний гість зустрічі воїн – афганець Ловушко Андрій Іванович. Розповідь військового перенесла всіх в справжнє пекло чужої війни, де наші солдати з притаманною їм відповідальністю та мужністю виконували свій інтернаціональний обов’язок. Поетичні рядки, що прозвучали на зустрічі, не залишили байдужим жодного школяра, ще раз нагадавши, якою жорстокою була війна.
  Афганська війна в пам’яті людства ще буде жити довго, тому що історія написана кров’ю солдатів і матерів. Покоління, обпалене її вогнем, як ніхто засвоїло військові і моральні уроки тієї героїчної і трагічної афганської війни.




Немає коментарів:

Дописати коментар