середу, 17 лютого 2016 р.

Світ починається з любові


  Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — День Святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
  Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті.
  До дня закоханих бібліотекарі влаштували свято для своїх відвідувачів «Зірка кохання не на небі, вона у серці вашім є ». Вони розповіли історію походження Дня всіх закоханих, традиції його святкування  в Україні,  і в різних  країнах світу, поринули у казковий світ любові з легендами про Святого Валентина. Для присутніх були підготовлені пізнавальні та жартівливі ігри, у яких вони охоче брали участь. Не залишили байдужими дітей вірші та вислови відомих письменників про кохання.
Життя без кохання,
Життя без любові –
То небо без сонця,
То небо беззоре!
Життя неможливе,
Воно не існує,
Коли наше серце
Любові не чує.
Бібліотекарі підготували для відвідувачів романтичну книжкову виставку під назвою «Світ починається з любові».



Вітаємо всіх закоханих з Днем святого Валентина!


Немає коментарів:

Дописати коментар