четвер, 9 квітня 2015 р.

Тиждень дитячої книги


Тиждень дитячої книжки
В березні ми відзначаємо,
Книжку, хвилюючись трішки,
Палко зі святом вітаємо.
Бібліотеки чекають
Друзів своїх, читачів,
Стежку до знань відкривають,
Безліч даруючи див.

  Щороку в березні, під час весняних канікул проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. В час комп'ютеризації, коли так швидко та інтенсивно розвиваються, набувають все більшої популярності інформаційні технології та Інтернет, ніщо не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою.
  Бібліотекарі мали на меті не тільки залучити учнів до невичерпних джерел знань, а й перетворити бібліотеку у справжній храм книг, в якому кожний читач відчує себе бажаним гостем.
  Малята дізналися багато корисної інформації про казкових героїв, розповідали свої улюблені казки. Продемонстрували свої знання, прийнявши участь у вікторинах «Переплутані казки», «З якої казки герой?», «Відгадай назву казки по малюнку», «Найуважніший читач».
  До уваги читачів була представлена книжкова виставка «Дитячі письменники України – ювіляри 2015 року», виставка творчих робіт «Від книги – до творчості». Проведена презентація дитячих періодичних видань «Країна «Журналія».
  Разом з бібліотекарями діти відправились на літературні посиденьки «Цікаві таємниці у книжковій скарбниці» і огляд-мандрівку «Подорожуємо у країну казок».




Немає коментарів:

Дописати коментар