вівторок, 13 січня 2015 р.

Обереги поїхали в зону АТО


  У сьогоднішній, складний для нашої країни час, кожен свідомий громадянин переживає за їх долю. Хтось, не вагаючись, бере зброю у руки і йде на фронт воювати, інший збирає та жертвує для військових кошти на все необхідне. А хтось – морально підтримує наших захисників – патріотичними листами, малюнками та словами вдячності. Тож читачі районної бібліотеки для дітей у власний спосіб вирішили підтримати воїнів-захисників АТО.
  Перейнявшись мужністю та силою волі, терпінням і любов’ю до Батьківщини, воїнів, діти підготували та передали малюнки учасникам АТО.



  Так, понад 20 малюнків і саморобок з підписами та побажаннями були передані воїну 92 бригади, який перебував у відпустці.
  Маленькі художники, вклавши душу і часточку серця у свої зворушливі малюнки присвятили їх для воїнів АТО, щиро сподіваючись, що їхні янголи допоможуть нашим хлопцям повернутися додому з перемогою.
  Дорогі воїни-захисники, герої України! Бажаємо Вам сили, козацького духу, мужності і міцного здоров’я! Нехай Бог Вас оберігає, ворожі кулі оминають, вороги від страху тікають. Віримо в нашу перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар