понеділок, 12 січня 2015 р.

Мандрівка в новорічний дивосвіт

  Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків. І неважливо, що ми давно не віримо в цього сивого дідуся, але щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним не тільки вдома, але й на роботі, для найближчих друзів, колег, маленьких користувачів бібліотеки.
  Тож співробітники книгозбірні доклали зусиль, щоб цьогорічні заходи пройшли весело та цікаво. Для читачів відбулися народознавчі години, вечори, розважальні програми, новорічні ранки для дітей. У бібліотеці прикрашена святкова ялинка, біля якої присутні мали змогу прийняти участь у різноманітних конкурсах та вікторинах (літературна вікторина «Зима прийшла і празників принесла», інтелектуально-розважальна гра «Свято новорічне веселе»). Усіх зацікавили яскраві книжкові та декоративні виставки («Чарівні пригоди зимоньки-зими», виставка малюнків «Зимовий вернісаж»).
  Старання бібліотекарів не пройшли задарма, їм вдалося створити святкову атмосферу у бібліотеці та піднесений настрій у читачів.



Немає коментарів:

Дописати коментар