вівторок, 18 лютого 2014 р.

«Маленькі історії про велике кохання»


Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
На пізнавальну годину «Маленькі історії про велике кохання» до бібліотеки завітали учні 7 – А класуЗОШ №1. Бібліотекар Лариса Козачинська розповідала дітям цікаві легенди про походження свята та легенди про вислів «Моя друга половина», а потім вибрані пари брали участь у конкурсах. Спочатку за допомогою паперових сердець з висловом про кохання знаходили свою половинку. У конкурсі «Комплімент» дівчатка і хлопчики говорили одне одному добрі, лагідні слова. У конкурсі «Етикет» училися хорошим манерам та етикету, у «Аматорському» хлопчики за допомогою пантоміми запрошували дівчаток на побачення в «певне місце».
Коли пари подолали всі випробовування, то однокласники, які були «компетентними і справедливими» журі, таємним голосуванням визначили ідеальну пару – Шульгу Валерію та Кірякіна Кирила. Ця пара і здобула звання Валентини і Валентина на весь рік у своєму класі.







Немає коментарів:

Дописати коментар