четвер, 14 листопада 2013 р.

В об’єктиві – дитинство

Нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України!» передбачають створення умов для всебічного розвитку кожної дитини. Вагоме місце в цьому процесі належить бібліотекам.
З метою організації дозвілля підростаючого покоління в районній дитячій бібліотеці для дітей організовано фотовиставку «В об’єктиві – дитинство», де для школярів представлені світлини їх однолітків та малят.
Надзвичайно важливим кроком у розвитку художньої дитячої творчості стало експонування творчих виставок дитячих робіт образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Від книги – до творчості» та «Це зробили ми самі». На них представлені вироби зроблені тендітними дитячими руками: аплікації, ліпка, плетіння, різьба, малюнки, вироби з бісеру і, навіть, тіста. Ці виставки чарують відвідувачів своєю самобутністю, різноплановістю та складними техніками виконання.
Через призму цих виставок учні бачать і відчувають красу творчих робіт, це ніби старт для молодих майстрів у подальшій реалізації здібностей, всебічного розкриття особистих якостей кожної дитини. Допомогти юним талантам розкритися, досягти нових вершин і запалити нову зірку – це добра справа, започаткована Президентом, адже діти – це дійсно майбутнє України.






Немає коментарів:

Дописати коментар