понеділок, 20 березня 2023 р.

УВАГА КОНКУРС!

Запрошуємо взяти участь у ІІ Всеукраїнському екологічному конкурсі дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках»

‼Тема року: «Вплив війни на природу України: наслідки та шляхи відновлення»

‼Мета Конкурсу — привернення уваги до проблеми знищення природи України в результаті війни; виховання у дітей бережливого ставлення до природи та навколишнього середовища; розкриття у їхній творчості прагнення до відновлення і збереження природних ресурсів у світі та в Україні зокрема.

‼Основними завданнями Конкурсу є формування екологічної компетентності дітей; стимулювання їхньої пізнавальної активності та творчих здібностей; промоція заходів у сфері охорони навколишнього середовища, що постраждало від наслідків війни; популяризація екологічного способу життя і мислення; утвердження екоцінностей і поваги до своєї Батьківщини, бажання читати та ілюструвати книжки екологічної тематики; сприяння екологічному розвитку дружньої до довкілля особистості, її ідентифікації з природою.

‼У Конкурсі беруть участь діти до 18 років у 3-х вікових категоріях:
— дошкільники та учні 1-4 класів;
— учні 5-8 класів;
— учні 9-11 класів.

На Конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи у кожній віковій категорії. Конкурсні роботи готуються за тематичними напрямами:

• Вплив війни на природу України;

• Наше майбутнє — чисте й доглянуте довкілля;

• Скажемо «Ні» забрудненню Землі.

‼Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують малюнок формату А-3 з назвою за обраним тематичним напрямом, виконані будь-якими художніми засобами і техніками, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення покращення екологічної ситуації в Україні. Також до малюнка додається коротке повідомленням: тема та назва малюнку, прізвище, ім’я автора у називному відмінку, його повна дата народження, домашня адреса (поштова), мобільний телефон для зв’язку або телефон батьків; для колективних робіт — назва гуртка, ПІБ його керівника, мобільний телефон для зв’язку.

‼Роботи приймаємо до 1 березня 2023року, в бібліотеці для дітей, за адресою: м. Карлівка, вул. Полтавський шлях,79. Детально ознайомитися з Положенням про конкурс можна за посиланням https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=10471

💙💛Бажаємо перемоги на всіх фронтах!

Немає коментарів:

Дописати коментар