Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє
професійне свято, яке заснував конгрес Всесвітньої асоціації кулінарних
співтовариств у 2004 році. Ця організація налічує 8 мільйонів членів. Давним-давно
кроманьйонець випадково засунув в багаття шматок м'яса і зрозумів, що так воно
смачніше. Так з'явився перший кухар.
Робота
кухаря вимагає від людини не тільки гарного терпіння, освіти та навичок.
Оволодіти цим мистецтвом самостійно практично неможливо - завжди потрібен
приклад і порада людини, яка вміє готувати. Можна сказати, що це вміння
передається з покоління в покоління. Багатовіковий, тисячолітній досвід і
практика в приготуванні їжі зробили це мистецтво надзвичайно віртуозним.
Тож,
перегляд, який організовано в бібліотеці для дітей присвячений всім віртуозами
кулінарної справи, новачкам та просто
любителям попоїсти. Завітайте та знайдіть свій оригінальний рецепт страви на
будь-який смак!
Немає коментарів:
Дописати коментар