понеділок, 22 березня 2021 р.

Єднаймося заради України

 

День українського добровольця відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького. В бібліотеці для дітей проведено патріотичний захід «Єднаймося заради України» та представлений перегляд видань, присвячених хроніці подій на Майдані, створенню Національної Гвардії України, участі представників добровольчих формувань в АТО.

Добровольців стали опорою сучасної української армії. Шануймо героїв, які боронили та продовжують захищати цілісність і суверенітет нашої держави! Низький уклін усім тим, хто підтримував та допомагав своїм побратимам, хто продовжував бій, попри біль і поранення, всім тим, хто дивився смерті в очі та не зрадив!

Вічна пам’ять героям, які поклали своє життя за незалежність України! Дякуємо вам за жертовність та відповідальність, яку Ви взяли на себе у надзвичайно складний період для нашої країни!

Слава Україні!
Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар