пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

З Україною в серці навіки

Я знаю вас, нащадки запорожців,
Я вірю вам і низько б’ю чолом.
Дивлюсь на вас і вірою займаюсь,
І б’ю поламаним крилом.
О. Олесь
 У рамках засідання клубу «Я - патріот» та з нагоди Дня захисника України в Карлівській районній бібліотеці для дітей було проведено ряд заходів, організовано бібліоперегляд «З Україною в серці навіки».
На годину мужності «Слава захисникам України» та військово-патріотичну годину «Ми з тих, хто любить Україну», були запрошені учні 6 та 8 класів ЗОШ№3, а почесними гостями стали учасники бойових дій Козачинський Сергій та Козачинський Ярослав. Брати Козачинські захищають нашу країну від ворога з самого початку конфлікту на Сході. Хлопці поділилися своїми спогадами, згадали побратимів, розповіли про методи та зброю, які застосовують у сучасних військових діях, відповіли на численні запитання дітвори.  Сильні характером, впевнені в собі, активні у житті, такими побачили школярі, воїнів української армії. Найвищими цінностями, герої, вважають любов до Батьківщини і повагу до людей. Мають нагороди та пишаються тим, що держава цінує їх вклад у збереження цілісності країни. Кожен з братів має свою свою сім’ю, але любов до матері, як і до Вітчизни, безцінна. Тому квіти, які діти з пошаною вручили  братам, відразу були переадресовані їх мамі Козачинській Ларисі Анатоліївні, бібліотекарю бібліотеки для дітей.
 Зустрічі такого формату допомагають дітям дізнатися реальну суть популярного сьогодні поняття патріотизму. За цим часто використовуваним словом, стоїть любов до України, до свого народу, гордість за її минуле і сьогодення, готовність до  захисту  ідеалів свободи та державності України.



Немає коментарів:

Дописати коментар