середу, 15 травня 2019 р.

Усе починається з мами


А в повітрі весна розсипає травневі щедроти,
І запахло нектаром нестримно-палкого бузку.
Щиро вдячна я Богу за Тво́ї щоденні турботи.
Саме Ти мене вчила безмежно любити весну...
                                       Оксана Карпевич
Кожної другої неділі травня світова спільнота відзначає День Матері. Неможливо посперечатися з тим, що це свято - свято вічності. З покоління в покоління для кожної людини мама - найголовніша людина в житті. Стаючи матір'ю, жінка відкриває в собі кращі якості: доброту, любов, турботу, терпіння і самопожертву.
З кожним роком День матері стає дедалі популярнішим в нашій країні. І це чудово: скільки б хороших, добрих слів ми не говорили нашим мамам, скільки б приводів для цього не придумали, зайвими вони не будуть.
Напередодні цього чудового свята в  районній бібліотеці для дітей було весело та людно. Тут зібралися активні  читачі бібліотеки на свято-конкурс "Усе починається з мами". Учні 6-х класів ЗОШ №3 взяли участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, які були спрямовані на виховання любові, поваги та шанобливого ставлення до жінки-матері. Діти мали змогу відчути себе у ролі мам: запеленати ляльку, розвісити білизну, розповісти казку сонному, вередливому малюку. Всім було весело, та в той же час всі ще раз зрозумілі, що мамина праця та її любов неоціненна…
Бібліотекарями було оформлено бібліоперегляд "Мати берегиня роду і народу", на якому розміщені книги українських письменників, що висвітлюють образ української жінки - гордої, діяльної і водночас ніжної, люблячої, турботливої матері, берегині сімейного вогнища.
Серед численних свят, що відзначаються в нашій країні, День Матері займає особливе місце. Це свято, до якого ніхто не може залишитися байдужим. У цей день хочеться сказати слова подяки всім Матерям, які дарують дітям любов, добро, ніжність і ласку. 
Спасибі вам, рідні! І нехай кожної з вас частіше говорять теплі слова ваші улюблені діти! Нехай на їхніх обличчях світиться посмішка і радісні іскорки блищать в очах, коли ви разом!



Немає коментарів:

Дописати коментар