четвер, 14 лютого 2019 р.

Подаруємо любов один одному

День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, це день, в який люди відкрито та щиро говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов. В цей зимовий  день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонюють  відчуття щастя і романтики. Крім того, день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину…
Традиційно до цього відзначення в районній бібліотеці для дітей  проводяться цікаві заходи.  Тому 14 лютого учні 4-Б класу ЗОШ №1 завітали в книгозбірню на святково-розважальну програма «Подаруємо любов один одному». На початку, бібліотекарі коротко розповіли історію цього романтичного свята, а далі перейшли до веселощів. Конкурси проходили з завзяттям та в чудовому настрої. Діти відгадували казкові пари, змагалися та танцювали, грали в пізнавальні ігри. Цукерки, подаровані школярам, доповнили гарно проведений час.
Родзинкою, святкового вбраного читального залу, стала книжкова виставка «Світ починається з любові», гарно оформлена в стилі Дня святого Валентина. До уваги користувачів тут представлені романтичні твори про кохання та дружбу, добро та відданість.
Життя без кохання, життя без любові,
То небо без щастя, то небо беззоре!
Життя не можливе, воно не існує,
Коли наше серце любові не чує.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар