середу, 26 вересня 2018 р.

Карлівка запрошує гостей!


27 вересня, в Україні відзначається міжнародне свято - Всесвітній день туризму. Нині кожен шостий мешканець планети принаймні раз на рік виїжджає за кордон. Таким чином, із 7,5 мільярдів населення подорожують 1 мільярд 230 тисяч - кількість мандрівників майже дорівнює населенню Китаю. А у 2050-му році, за прогнозами Міжнародної організації туризму, подорожуватиме вже кожен четвертий. А ще туризм сприяє процвітанню і благополуччю регіону. Тож Карлівщина туристична теж має перспективи для розвитку.
А чи знають школярі цікаві туристичні місця у рідному місті? Про це можна було дізнатися, відвідавши експрес-подорож «Карлівка запрошує гостей!», що пройшла напередодні цього свята в Карлівській бібліотеці для дітей, за участю учнів 7-Б класу міської ЗОШ №1 (класний керівник Костишак Л.В.). Діти з цікавістю сприймали представлені бібліотекарем факти про визначні місця нашого міста, відкриваючи для себе історичну цінність рідного міста. Учасники подорожі розповіли про свої улюблені куточки Карлівки, куди вони з гордістю запрошували своїх нетутешніх друзів. Ця мандрівка стала гарним приводом для відвідування цікавих місць, а саме: пам’ятних знаків, музею, будинку культури, парків та бібліотек. Наприкінці заходу, діти, відповівши на запитання бібліотекаря, змогли скласти закличний слоган: «Карлівка запрошує гостей!»
Блукаючи вулицями свого рідного міста можна відкрити багато цікавого та нового. З цього і починається справжня  пристрасть мандрвіників. Тож  всім нам цікавих та змістовних подорожей!



Немає коментарів:

Дописати коментар