вівторок, 6 червня 2017 р.

Легко вогник запалити, та не просто погасити


   Питання пожежної безпеки для дітей дуже важливі тому, слід приділяти належну увагу цьому питанню. Як правило, якщо виникає пожежа, то це трапляється раптово і вогонь поширюється дуже швидко. Не розгубитися в такій ситуації неможливо, а якщо у дитини не досить знань, як поводитися при пожежі чи в іншій надзвичайній ситуації, то наслідки можуть бути серйозними.
  Для того, щоб нагадати школярам правила поводження у критичних ситуаціях в районній бібліотеці для дітей було проведено бесіду-попередження «Легко вогник запалити, та не просто погасити» на який завітали учні оздоровчого табору ЗОШ №1.
  Бібліотекар розповіла дітям про вогонь - як друга людини, але якщо він потрапить у невмілі руки, то може стати грізним ворогом. Ще діти прослухали правила обережного поводження з вогнем. Якщо вже у квартирі або будинку почалася пожежа, найголовніше - не панікувати! Необхідно негайно повідомити про це пожежну частину: зателефонувати за номером 101 – чітко і ясно назвати адресу і місце виникнення пожежі. 
  Для засвоєння даного матеріалу присутнім були задані запитання: «Які ви знаєте правила пожежної безпеки?».


Немає коментарів:

Дописати коментар