вівторок, 6 червня 2017 р.

Правила дорожні з дитинства вивчай, на вулицях їх не забувай

 

   Правила дорожнього руху необхідно вивчати з дитинства. Ці знання допомагатимуть кожному уникнути неприємностей, які можуть трапитись на вулиці, а іноді й врятувати життя. Ознайомити дітей із правилами  безпечної поведінки на дорозі – мета, яку поставила перед собою районна бібліотека для дітей. І на гру-подорож «Правила дорожні з дитинства вивчай, на вулицях їх не забувай» запросила до себе  учнів оздоровчого табору ЗОШ № 1.
  Бібліотекарі пояснили школярам, що знати і дотримуватися правила дорожнього руху повинні всі - це створює спокійну атмосферу на вулиці і полегшує роботу водіїв транспорту. Діти в ігровій формі ознайомилися з правилами дорожнього руху, роботою світлофора, правилами поведінки пішоходів на вулиці.


 З учнями проведено вікторину, під час якої вони продемонстрували добрі знання з правил дорожнього руху.  В ігровій формі присутні відправились у мандрівку дорожніх знаків, що сприяло кращому засвоєнню матеріалу. Родзинкою заходу був перегляд мультфільму «Азбука безпеки на дорозі від тітоньки сови».


 Знати і дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина  ще до того, як вона самостійно вийде на вулицю - це допоможе їй безпечно ходити вулицями і дорогами нашого міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар