пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Подорожуємо до найкращого місця на Землі


   Нещодавно в затишних стінах районної бібліотеки для дітей відбулося яскраве дійство16 червня 2017 року в нашу книгозбірню завітали дошкільнята дитячого навчального закладу № 4 «Золота рибка» на патріотичний квест «Подорожуємо до найкращого місця на Землі». Це був особливий день для всіх, а найбільше для тих, хто не ліниться ходити до бібліотеки, дружить з книгою та любить читати.
  Метою заходу було розширити знання дітей про державне свято – День Конституції України, пригадати символи України. Адже важливо саме сьогодні ростити свідомих, вихованих особистостей та прививати їм любов до своєї держави. 
  Розпочався захід з того, що працівники відділу культури і туризму Карлівської РДА спільно з бібліотекарями ознайомили дітей з державними символами України – герб, прапор, гімн.



 Учасники квесту відправились в захоплюючу подорож разом зі своїми керівниками: хто на літаку, хто потягом, хто автомобілем, а хто навіть пароплавом. На своїх зупинках малята розповідали вірші, називали символи України, малювали карту і звісно ж танцювали.








 У завданнях дошкільнята добре проявили свою креативність, ерудицію та артистизм. Подорож виявилася цікавою як для малечі так і для дорослих. Всі отримали масу задоволень і хороших вражень. А найголовніше спільними зусиллями малята склали карту України.

Немає коментарів:

Дописати коментар