четвер, 1 червня 2017 р.

Солодкий смак дитинства

 

  Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними.
  У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одним з найголовніших наших обов’язків.
  З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в бібліотеці для дітей відбувся дитячий ранок «Солодкий смак дитинства» на який завітали учні 1-2 кл., які відпочивають в оздоровчому таборі ЗОШ № 4.


  Діти, які були присутніми на заході залюбки грали в ігри «Піраміда дружби», «Квітка семиквітка». Продемонстрували спритність у питаннях вікторини «У світі казки чарівної». А у інтелектуальному, танцювальному та дизайнерському конкурсах проявили неабияку майстерність. Приємно, що школярі отримали від ігор море задоволення і незабутні відчуття. Також до уваги читачів організована книжкова виставка «Країна дитинства – країна мрій».


  День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою, а в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар