четвер, 20 жовтня 2016 р.

Юні пам'ять бережуть


  28 жовтня наш народ святкує День визволення України від нацистських загарбників.
  Вже стільки років віддаляє нас від буремних воєнних подій. Для історії це не багато, а для людини – майже все життя. Україна стала іншою. Та минуле завжди з нами, в нас самих. Літа не зітруть в народній пам’яті світлі імена тих, хто віддав своє життя за Батьківщину.
  З метою виховання в учнів почуття патріотизму районна бібліотека для дітей провела годину мужності «Юні пам'ять бережуть» на яку завітали учні 7-х класів ЗОШ №3. Присутні прослухали розповідь бібліотекаря Лариси Козачинської про страшні роки того часу і переглянули фільм про наших ветеранів-земляків.


  Із березня 2014 року наша країна перебуває у стані неоголошеної війни. Багато солдатів пішли виконувати свій обов’язок. Серед цих бійців були і наші гості, учасники АТО Сергій Савчук та Олександр Нечай.
  Кожен з них коротко розповів про себе, про війну на сході про те, як добровольцями пішли захищати рідну землю. Причина була одна, щоб ворог не дістався до їхньої рідної домівки. На даний час вони також не залишаються осторонь і проводять волонтерську діяльність. По закінченню учні привітали гостей віршованими рядками і подарували квіти.
 До уваги користувачів організовано виставку-розвал «Ми славимо мужність і подвиг ваш».


Немає коментарів:

Дописати коментар