суботу, 18 червня 2016 р.

Вчимо правила дорожнього руху

 
   Найважливіше для людини – її життя, а найцінніше в цьому житті - здоров’я. Адже кожен з нас унікальний, неповторний і життя в нас одне, тому необхідно його берегти. Як запобігти дорожньо-транспортним подіям? Вберегти, врятувати, захистити можна вихованням та навчанням наших маленьких читачів.
   У читальній залі Карлівської районної бібліотеки для дітей було проведено інтерактивну гру «Вчимо правила дорожнього руху», в якій взяли участь учні 1-4 класів Карлівської гімназії імені Н. Герасименко, які відвідують літній пришкільний табір. Про те, що таке правила дорожнього руху і чому так важливо їх дотримуватись, про різноманітні ситуації на дорозі та знаки і правила, які допомагають зорієнтуватись у «бурхливому океані» вулиці, діткам розповіли працівники бібліотеки.


   Завзятим пішоходам було цікаво вивчати різні дорожні знаки, складати пазл дорожнього знаку, а також пояснювати, яку він виконує роль на дорозі. На заході діти були активними учасниками вікторин та завдань. Користувачі бібліотеки дізналися, що знайомство із такими «вірними помічниками» як світлофор та зебра допомагає краще орієнтуватись на вулицях міста, робить прогулянку приємною, а головне – безпечною. 




  Малеча залюбки взяла участь у різних конкурсах, які відповідали різним дорожнім ситуаціям. Діти відгадували загадки, показали себе справжніми знавцями правил дорожнього руху, а також спробували надати першу допомогу потерпілим, навчаючись накладати пов’язки.

Немає коментарів:

Дописати коментар