середу, 11 травня 2016 р.

Святе й величне слово – Мама

   
  У травні, коли повертаються до рідного гнізда птахи, оновлюється природа, теплий весняний вітер приносить нам Свято Матері. Воно схоже на ніжну травневу квітку, від якої не хочеться відводити очей.  
   Це одне із найбільш зворушливих свят тому, що всі ми з дитинства і через все життя несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ – рідної неньки. Це свято любові й поваги, і найкращим подарунком у цей день є вираз взаємної любові, яку продемонстрували учні 2-А класу ЗОШ № 3 на святі-конкурсі «Святе й величне слово - Мама». А щоб відчути справжнє тепло маминої ласки на захід запросили і матусь.
  Урочистою частиною була літературно-музична композиція, яка згодом перейшла у безпосереднє спілкування дітей із мамами. Також було безліч конкурсів: «Вгадай сина-дочку», «Допоможи мамі розвісити білизну», «Продовж прислів’я», «Ерудит» та ін., в яких активно брали участь, як діти, так і їх матусі.
  На знак вдячності та поваги діти подарували мамам квіти з найкращими побажаннями. Всі учасники отримали солодощі та багато позитивних емоцій.






Немає коментарів:

Дописати коментар