середу, 13 січня 2016 р.

Магія новорічних свят

  Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків.
  Зимові свята - це диво, то ж бібліотекарі намагалися пробудити це відчуття у серцях маленьких читачів. Саме з такою метою було проведено цикл масових заходів, присвячених зимовим святам нашого народу.
  Бібліотекарі потурбувалися про те, щоб настрій у діток тільки зростав в очікуванні теплого спілкування, активних ігрових і конкурсних програм. А розпочалися зимові канікули із презентації книжкової виставки «Дзвенить сніжинок гомін золотий». Потім дітлахи мандрували далекими країнами та дізнавалися багато нового і цікавого під час інтернет-мандрівки «Різдво у світі».





  Не менш цікавою стала для дітей і інтелектуально-розважальна гра «За кришталевими кулісами зими», у ході якої читачам запропонували відгадати загадки на зимову тематику, взяти участь у  конкурсах «»Сніговик», «Сніжки», «Санчата».
  Народознавча веселка «Коляда, коляда в кожну хату загляда», не залишила малюків байдужими. Дітлахи залюбки брали участь у іграх та вікторинах, вчили колядки та щедрівки. Бібліотекарі наголосили, що треба бути сучасними, але водночас шанувати національне!
  На літературному брейн-рингу «Різдвяний калейдоскоп» діти дізналися про традиції святкування Різдва в українських селах, адже це свято вважалося найбільшим у році. Розповідь супроводжувалася веселими іграми і чудовим настроєм читачів.
  Святкова програма завершилася смакуванням солодощів. Діти залишили бібліотеку задоволеними і щасливими, тому старання бібліотекарів виправдалися.






Немає коментарів:

Дописати коментар