понеділок, 21 грудня 2015 р.

Тобі потрібні наркотики, чи наркотикам потрібен ти

  
  Наркоманія – це не проведення вільного часу в товаристві друзів, а небезпечна хвороба. І далеко не кожному вдається її перемогти. У наші дні – це надто поширена проблема, яка в будь-якому випадку призводить до трагічних наслідків. Про неї говорять у всьому світі, з нею пов’язують зростання злочинності і збільшення транспортних аварій та інших нещасних випадків. Це соціальна проблема, про яку наполегливо і тривожно повідомляють численні засоби масової інформації. Наркоманія в Україні, на думку спеціалістів, давно набула вигляду епідемії. З кожним днем все більше людей потрапляє в страшні мережі вад, намагаючись за допомогою них сховатися від щоденних проблем. Плата за подібні експерименти над власним життям надзвичайно велика, а результати часом непередбачувані.
  У сфері постійної уваги бібліотекарів завжди було таке болюче питання, як наркоманія. З метою профілактики цього захворювання у бібліотеці проведено годину - застереження "Тобі потрібні наркотики, чи наркотикам потрібен ти", на яку завітали учні  8-Б класу гімназії ім. Н.Герасименко. Школярі мали змогу дізнатися багато корисного для себе та свого подальшого способу життя. Бібліотекарі закликали підлітків не піддаватись шкідливим звичкам, правильно ставитись до свого організму, адже стан їхнього здоров’я залежить тільки від них. 
  До уваги учнів був представлений перегляд літератури «Наркоманія – пастка для юних», а також перегляд фільму «Українська наркоманія молодіє», який змусив дітей замислитися над сенсом життя, і чи варто взагалі все це починати.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар