пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Дорогою до дитячих сердець


   У народі кажуть, що на землі є три головні цінності: Хліб – щоб бути здоровим і сильним, Жінка – щоб не урвалася нитка життя, і Книга – щоб не обірвався зв'язок віків. Книга – це невичерпна криниця духовності, життєдайне джерело знань, яке потрібне людині впродовж її життя. Тож нещодавно у нашій бібліотеці відбулося свято книги, поетичне свято, на яке завітав поет від Бога, людина, закохана в рідну землю, її людей, її історію – Володимир Анатолійович Слєпцов. Він увійшов у літературу стрімко і впевнено, виявив своє поетичне обдарування у несподіваній царині – дитячій літературі.
  У творчому доробку Володимира Анатолійовича дуже багато віршів і всі вони про реальних людей та різні життєві ситуації. Слухаючи вірші, розумієш, що кожен рядок, кожна строфа багатогранної поезії поєднує в собі зрозумілі для кожного слова та душевне тепло. Таке поєднання дозволяє душі відпочити.
  Володимир Слєпцов має величезний, неоціненний життєвий досвід, яким варто поділитися з молодим поколінням. Тому на зустріч із поетом завітали маленькі читачі – учні 2 класу ЗОШ № 3 (класний керівник Олена Вікторівна Маліченко). Дітям подобається безпосередня і щира поезія Володимира Слєпцова, адже написана вона про них і для них, у ній – світ перших дитячих здивувань і захоплень, сприйняття всього оточуючого очима цікавої маленької дитини. Тож дітлахи з радістю розповідали авторові його власні вірші, співали пісні, показуючи цим що вони знають і люблять його поезію. Володимир Анатолійович поспілкувався з дітьми та подарував дитячій бібліотеці декілька своїх книг та дисків з піснями, адже багато віршів поета покладено на музику.
  Неймовірно тепла зустріч завершилася гарними побажаннями Володимиру Слєпцову творчої наснаги, довголіття на життєвому та творчому шляху. Немає сумніву, що в душах маленьких читачів проростуть зерна добра, любові до ближнього і до своєї рідної землі.






Немає коментарів:

Дописати коментар