четвер, 14 травня 2015 р.

На побачення з Європою


  Кожна людина з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місце, де народилася, де минуло її дитинство. 
  Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і, зрозуміло, талановитими людьми.
  Україна є частиною Європи. Європа – це велика міцна родина, об’єднання прогресивних, демократичних держав. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру. У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху.
  Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи.
  На День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє! Тому цей день – це  хороша нагода познайомитися з культурою інших країн. Саме таку мету мали бібліотекарі, запросивши дітлахів на віртуальну подорож «Мандрівка європейськими столицями» та провівши бесіду «День Європи в Україні». До уваги користувачів організовано перегляд літератури «На побачення з Європою».



Немає коментарів:

Дописати коментар