суботу, 18 квітня 2015 р.

Найкращий читач року


  Книга – це нетлінне і вічне творіння людства. Книга – справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів!
  Вже стало доброю традицією в районній бібліотеці для дітей щороку проводити Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач України». Це справжнє свято книги, на якому зустрічаються найактивніші читачі 6 – 7 класів та їх улюблені герої.
  15 квітня під час проведення другого етапу «Найкращий читач року» в залі Карлівської районної бібліотеки ім. А.Михайленка між собою змагалися переможці першого етапу. Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері, де крім конкурсантів були присутні їхні друзі та бібліотекарі сіл району та шкіл міста. Діти, представляючи себе та свої уподобання, декламували вірші, співали пісні, танцювали.








  Переможцями ІІ етапу конкурсу стали Олександра Дубовик (6 клас, ЗОШ№ 4) та Богдан Марченко (7 клас, ЗОШ №3). Вони тепер продовжать боротьбу в обласному ІІІ етапі конкурсу в м. Полтава. 


Немає коментарів:

Дописати коментар