середу, 18 лютого 2015 р.

Пізнавальна година "Валентин і Валентина"

Життя без кохання, життя без любові –
То небо без сонця, то небо беззоре
  Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті. Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина.
  Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.
  Тож з нагоди свята і до нашої бібліотеки залетів Амурчик, на пізнавальну годину «Валентин і Валентина». На гостину до книгозбірні були запрошені учні 7 – А класу Карлівської ЗОШ №1. Розпочалося свято із розповіді про походження Дня закоханих, потім були обрані романтичні пари, які і розпочали конкурсну програму. На учасників чекало декілька випробувань у вигляді конкурсів «Комплімент», «Знайомство», «Етикет», «Аматорський» та «Інтелектуальний поєдинок». Кожна пара, оригінально, по своєму підійшла до виконання завдань. Обрати  найкращу виявилось не так просто. Та все ж таки ідеальною парою (Валентин і Валентина) стали Михайло Маслак і Віта Пушко.
  До уваги користувачів бібліотеки підготовлено книжкову виставку «Під знаком Купідона».







Немає коментарів:

Дописати коментар