вівторок, 19 серпня 2014 р.

Україні присвячується

В Карлівській районній бібліотеці для дітей розпочався тиждень української культури. Він присвячений Дню Незалежності держави і всі заходи, що пройдуть з 19 по 23 серпня, ознайомлюватимуть юних користувачів книгозбірні з культурними надбаннями рідного народу.
Тому книгозбірня перетворилася на куточок музею, де представлена українська вишивка, лялька-мотанка, вироби лозоплетіння, чудеса писанкарства, гончарства, а ще традиційний український одяг та ін. Все це доповнюється книгами та дитячими малюнками.  Радісно від яскравих кольорів: вишивок та квітів!
 І перший день видався не менш яскравим. Всі, хто навідався до бібліотеки, ознайомилися з книжковою виставкою «Горнусь до тебе, Україно» та переглянули відео презентацію  «Україна неозора - ненька рідная моя!».  Та найбільше постійним користувачам сподобався новий вигляд бібліотеки, наповнений бабусиними казками, старожностями і святом.
Напам’ять про тиждень всі відвідувачі отримують жовто-блакитне паперове серце, що є частиною прапора  – символу незалежності і єдності української держави.
Двері бібліотеки відкриті для всіх хто любить Україну! Тиждень продовжується!








Немає коментарів:

Дописати коментар