середу, 4 червня 2014 р.

Казкова галявина дитинства

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.
У Міжнародного дня дітей є прапор.


На зеленому тлі, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі, розміщені фігурки - червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, - це символ нашого загального дому.
День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у районній бібліотеці для дітей разом з учнями 5 класів гімназії організовано дитячий ранок «Казкова галявина дитинства». Діти дружно мандрували стежинами улюблених казок, зустрічалися з казковими героями, відповідали на жартівливі питання героїв книг. Цікавими були конкурс загадок і скоромовок. Весело проведені ігри біля бібліотеки «Смішна фігура», «Журавель», «Чарівна кулька» та казково-квіткова вікторина не залишили байдужими п’ятикласників. Для користувачів бібліотеки організовано книжкову виставку «Стежинами дитячих мрій».












Немає коментарів:

Дописати коментар