четвер, 3 квітня 2014 р.

Найкращий читач України - 2014 

    
   
    Вже стало доброю традицією в Україні проводити Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Найкращий читач України". Організаторами конкурсу є Громадська організація "Форум українців" (м.Львів), Національна бібліотека України та Українська асоціація видавців для дітей.
   Головною метою конкурсу є заохочення дітей до систематичного читання художньої літератури, популяризація найкращих надбань української та світової класичної і сучасної літератури. Це свято книги і тих, хто любить читати. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам. 
    14 березня до нашої бібліотеки на ІІ етап конкурсу "Найкращий читач України 2014" завітали переможці сільських і шкільних бібліотек, щоб вибороти звання найкращий читач району серед учнів 6 - 8 класів. Конкурсанти демонстрували членам журі свої читацькі щоденники, цікаво і ґрунтовно переказували і аналізували зміст прочитаних книг, а також давали відповіді на запитання, що стосувалися обізнаності з художньої літератури. Кожен з учасників намагався довести всім нам, що його улюблена книга найкраща. Переможцями стали Кривонос Денис, Паловинка Даша, Мясніков Владислав.










Немає коментарів:

Дописати коментар