вівторок, 12 листопада 2013 р.

Спогади пропахлі порохом

    У жовтні вся Україна вшановує своїх визволителів, у ці дні було завершено визволення українських земель від. Минуло стільки років відколи замовкли постріли гармат, прийшов на нашу землю мир - довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував свого життя заради визволення рідної землі. 
      День визволення, як і День Перемоги - це свято зі сльозами на очах. Перемогу наближали, як могли, люди, котрим було дуже не легко в ті вогненні роки. Щоб здобути перемогу, вони проявили героїзм і мужність в роки війни. 
     Молоде покоління сьогодні може дізнатися про бойові подвиги, воєнне життя з розповідей ветеранів, кінофільмів, книг. В бібліотеці для учнів 7 - А класу гімназії ім.Н.Герасименко пройшов урок мужності "Спогади пропахлі порохом", на якому діти зустрілися з ветераном Великої Вітчизняної війни, головою ради ветеранів Соханем Сергієм Олександровичем, Школярі з хвилюванням і вдячністю слухали розповідь воїна-ветерана, який пройшовши вогненні дороги війни, здобував перемогу та про героїзм народу в роки війни.
   Урок мужності проведено з метою вшанування подвигу народу в боротьбі за визволення Вітчизни від німецько-фашистських загарбників, формування почуття патріотизму, великої поваги до учасників Великої Вітчизняної війни. Зустріч молодого покоління з ветеранами дає наснагу на добрі справи в ім'я зміцнення української держави.



 






Немає коментарів:

Дописати коментар