середу, 3 квітня 2013 р.

Хай Україна читає, бо книга всіх єднає!



Тиждень дитячої книжки
В березні ми відзначаєм,
Книжку, хвилюючись трішки,
Палко зі святом вітаєм.
Бібліотеки чекають
Друзів своїх, читачів, 
Стежку до знань відкривають,
Безліч даруючи див!

    Книга! Вона поруч з самого народження  Перші казки, вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає нам про казкових героїв, про шкільне життя, про пригоди. З книжкою кожен з нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга.
   Під час весняних шкільних канікул проводився Всеукраїнський тиждень українського читання "Хай Україна читає, бо книга всіх єднає". З метою знайомства із книгою, мандрівкою до захоплюючого світу дитячої літератури в районну бібілотеку для дітей завітали маленькі читачі з ДНЗ №4 "Рибка", ДНЗ №5 "Берізка", ДНЗ №6 "Чебурашка". З ними було проведено урок-екскурсію "Добридень, книжкова країно!, огляд-мандрівку "Подорожуємо в країну казок". Літературні заходи дали дітям можливість поповнити свої знання, згадати улюблених казкових героїв.
  Протягом тижня проводились бліц-вікторина по енциклопедичних виданнях "Книга запитує - книга відповідає", літературна година "Цікаві таємниці у книжковій скарбниці". Завершився тиждень дитячого читання літературною гумориною "Смійся та грай, світ пізнавай".

Немає коментарів:

Дописати коментар