четвер, 13 грудня 2012 р.

Правова година

"Знай свої права, умій себе захистити"



Сучасне суспільство своєю метою повинно мати утвердження прав людини. Люди повинні знати свої права. Без належного рівня правових знань і навичок неможлива свідома участь особистості у суспільному житті, неможливо легальними засобами захищати свої права.
       День прав людини – міжнародне свято, що відзначається 10 грудня за пропозицією Генеральної асамблеї ООН, знаменуючи річницю ухвалення Асамблеєю Загальної декларації прав людини в 1948 році.
    Напередодні свята у Карлівській районній бібліотеці для дітей працівниками бібліотеки та фахівцями з соціальної роботи Карлівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мусієнко М.Ю. та Ганнус Л.О. було проведено правову годину «Знай свої права, умій себе захистити» для учнів 7 класу ЗОШ № 3. Основна мета даного заходу – забезпечення доступності правознавчих знань для дітей молодшого шкільного віку. Дітям у доступній формі розповіли про їх права, згідно з Конвекцією ООН про права дитини. По закінченню заходу була проведена казкова правознавча вікторина.





Немає коментарів:

Дописати коментар