четвер, 17 жовтня 2024 р.

Ми знаємо нашу державу

День Незалежності – дуже важлива і знакова дата для України. Це дійсно велике національне свято нашої державності. Воно ввійшло золотою сторінкою в багату історію нашого народ. Україна довгі роки йшла тернистим шляхом до своєї незалежності. І подія, що відбулася 33 років тому, об’єднує нас сьогодні.

З нагоди Дня Незалежності в бібліотеці для дітей було облаштовано виставку-привітання «Вільна та непереможна». Читачі мали змогу ознайомитися з літературою про державотворення, про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, про значення державних символів та багато інших цікавих матеріалів. Маленькі читайлики вітали нашу державу зі святом і всі дитячі побажанням були про мир та добро. Також було проведено бібліоквіз «Ми знаємо нашу державу», де бажаючу діти мали змогу відповісти на питання про нашу країну.

Україна – це рідний дім, де жили діди та прадіди, живуть батьки, де народились та підростають наші діти. І кожне покоління бажає бачити свою державу вільною, могутньою, квітучою та головне – мирною. Тож нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе нам всім мир і добро, щастя та любов! Перемога близько!


Немає коментарів:

Дописати коментар