понеділок, 26 лютого 2024 р.

Вистояли - переможемо

Історія незалежності України пишеться кров’ю багатьох поколінь і Небесна сотня вписала свою сторінку - віддавши життя за ідею вільної держави. Події на Майдані були передвісником сьогоднішньої ситуації в Україні. Теперішня війна почалася набагато раніше, бо сусідня держава-агресор завжди посягала на територію і волю українського народу. Вже тоді, на Майдані, кращі представники нації боролися, висловлюючи свій протест загарбницьким ідеям росії та проросійському уряду. А сьогодні за волю України стоять тисячі відданих воїнів, які йдуть до своєї цілі через будь-які перепони.

На передодні другої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну та в пошану буремним подіям Майдану бібліотекарями було підготовлено історичну годину «Вистояли - переможемо» та тематичну книжкову виставку «Зима, що нас змінила». Дітям розповіли про події, які відбувалися на Майдані, про простих людей, які віддали свої життя за краще майбутнє нашої держави, ознайомили з літературою представленою на виставці. Далі, учасники заходу попрямували до Алеї Слави, де поіменно згадали всіх загиблих земляків, яких забрала жорстока війна. І сумно те, що навіть найменші діти впізнають у цих обличчях своїх знайомих чи родичів.

Ми мусимо пам’ятати про відважні вчинки цих людей, про відданість та мужність наших воїнів та робити все можливе, щоб подвиги Героїв не були марними. Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар