вівторок, 3 жовтня 2023 р.

З неба та сонця наш прапор ясний

День Незалежності – дуже важлива і знакова дата для України. Це дійсно велике національне свято нашої державності. Воно ввійшло золотою сторінкою в багату історію нашого народ. Україна довгі роки йшла тернистим шляхом до своєї незалежності. І подія, що відбулася 32 років тому, об’єднує нас сьогодні.

З нагоди Дня Незалежності та Дня Державного прапора в бібліотеці для дітей було організовано книжково-ілюстративну виставка «З неба та сонця наш прапор ясний» та виставка-привітання «Непереможна Україна». Читачі мали змогу ознайомитися з літературою про державотворення, про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, про значення державних символів та багато інших цікавих матеріалів. Також бажаючі долучилися до фотоміксу «Прапор об'єднує» та мали змогу сфотографуватися з синьо-жовтим стягом.

Україна – це рідний дім, де жили діди та прадіди, живуть батьки, де народились та підростають наші діти. І кожне покоління бажає бачити свою державу вільною, могутньою, квітучою та головне – мирною. Тож нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе нам всім мир і добро, щастя та любов! Перемога близько!


Немає коментарів:

Дописати коментар