вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям!

1 жовтня відзначається День українського козацтва та День захисників і захисниць України. Це день, коли ми вшановуємо всіх тих, хто продовжує боротися за нашу свободу й висловлюємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє життя за світле майбутнє України, чиї героїчні дії, мужність та самовідданість стають прикладом для майбутніх поколінь.

Бібліотекою для дітей спільно з Публічна бібліотека ім. А. Михайленка Карлівської міської ради було проведено військово-патріотичну годину «Від козака-малюка - до захисника України» для учнів 8-б класу Карлівського ліцею №1. Захід було проведено на свіжому повітрі, що сприяло вільному спілкуванню та невимушеній поведінці учасників. Бібліотекарі розповіли про події, які відбуваються в нашій країні починаючи з 2014 року та з гордістю згадали кожного земляка, який віддав життя за свободу нашої країни. Діти цікавилися літературою представленою на книжковій виставці «Дякуємо нашим захисникам та захисницям!».

На виставці розміщено книги про людей, які вболівали і вболівають за рідну країну, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують Україні захист. Слава Україні! Героям слава!


Немає коментарів:

Дописати коментар