вівторок, 13 червня 2023 р.

Безпечний Інтернет

Хаб цифрової освіти бібліотеки для дітей Карлівської міської ради провів практичний урок “Безпечний Інтернет” 10.06.2023р. для учнів-відвідувачів бібліотеки 9-12 років, в рамках другого етапу проєкту «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», який здійснюється ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія» https://www.undp.org/.../digital-inclusive-accessible... , що реалізується за фінансування Швеції, та Міністерства цифрової трансформації України.

Метою заходу було поглиблення знань та навичок у безпечному користуванні інтернетом та надання можливості дітям безкоштовно здобути знання з цифрової грамотності. Присутні переглянули освітній серіал “Про кібербулінг для підлітків” на платформі «Дія.Освіта». Діти отримали інформацію про те, як відрізнити правду від фейків, з ким спілкуватися в інтернеті безпечно, а хто таки насправді кіберзлочинець та що таке кібербулінг. Застосували свої знання в практичних заняттях.

Бібліотека-Хаб цифрової освіти прагне, щоб кожен користувач, незалежно від віку, статі, професії отримав належний сервіс обслуговування з навчання цифрової грамотності та безкоштовний доступ до платформи «Дія. Цифрова освіта», а також консультаційну допомогу від фахівців Хабу. Тож, чекаємо вас у бібліотеці для дітей, за адресою: м.Карлівка, вул. Полтавський шлях, 79, з вівторка по суботу з 8:00 до 17:00



Немає коментарів:

Дописати коментар